Ervaring in IT sinds 1996 op basis van detachering

Deze pagina is in de "ik vorm" geschreven. Deze website is voor het bedrijf BDS-IT maar dit is voor alsnog een eenmanszaak en de informatie op deze pagina gaat over de werkervaring die ik als IT'er heb opgebouwd de afgelopen jaren. Voor meer informatie over de werkzaamheden en de bedrijven waar ik op detacherings basis heb gewerkt wil ik u graag verwijzen naar mijn CV welke u onderaan deze pagina kunt downloaden.


Voor ik BDS-IT ben gestart in 2007 ben ik 11 jaar werkzaam geweest voor Syntegra Nederland. In 1996 ben ik in dienst gekomen van Rijnhaave Office Automation wat later is overgenomen door Syntegra, een dochteronderneming van British Telecom. Op dit moment bestaat de naam Syntegra niet meer maar is het bedrijf opgegaan in de British Telecom organisatie.

Tijdens mijn carriėre bij Syntegra heb ik veel werkervaring opgedaan op het gebied van Applicatie, Server & Capacity management. Zo ook als technisch project leider en applicatie engineer. Ik ben bekend met de werkwijze ITIL en de PRINCE2 methodieken welke vandaag de dag in bijna iedere organisatie worden toegepast.


Ik ben een rustig maar enthousiast persoon en hou van een gezellige werksfeer. Door veel meegewerkt te hebben in projecten teams kan ik goede analyses maken van de werkzaamheden die voorhande zijn en door de ervaring op het vlak van applicatie en server beheer ben ik klantgericht en een klantvriendelijk persoon.

Tijdens projecten werk ik vaak als consultant voor het bepalen van de technische opzet voor de uitvoer van een bepaald IT project. Tevens heb ik mij de afgelopen jaren meer geconcentreerd op het verbeteren van processen en procedures binnen IT afdelingen door deze inzichtelijker en beheersbaarder te maken via Intranet.


Bent u op zoek naar een serieuze applicatie en/of server beheerder voor het Wintel platform binnen uw organisatie of wilt u een onafhankelijke blik laten werpen op de processen en procedures binnen uw IT afdeling dan wil ik u graag verzoeken contact met mij op te nemen via de contact pagina van deze website.

Met vriendelijke groet,
Frits Bakker
BDS-IT


U kunt hier klikken om mijn werk ervaring te lezen in PDF formaat.