Een nieuwe manier van Web Design


Zoals gezegd op de welkomst pagina heeft BDS-IT een systeem ontwikkeld wat het aanpassen van websites gemaakt door BDS-IT zo makkelijk maakt dat vrijwel iedereen het kan. De eerste klanten van BDS-IT werken nu met dit systeem en het valt op dat mensen zonder enige vorm van uitleg direct tekst en foto's kunnen aanpassen op de website. Ook het toevoegen van nieuwe alinea's, tabellen of hele pagina's op een website blijkt geen enkel probleem te zijn.


Wat maakt dit nieuwe systeem zo gebruikers vriendelijk?

Het belangrijkste aspect van het systeem is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de technische werking van uw website. Dit wordt namelijk geheel afgevangen door het systeem waar uw website op draait.
Door terug te gaan naar de basis van een website, (het afbeelden van tekst en/of foto's), heeft BDS-IT het systeem hiervoor ontwikkeld en u hoeft alleen nog de tekst en/of foto's te plaatsen.


Vrijwel iedere internet pagina bestaat uit meerdere alinea's met eventueel foto's of afbeeldingen om de tekst kracht bij te zetten. Binnen het systeem van BDS-IT kunt u zelf iedere pagina van uw website alinea voor alinea opbouwen.
Per alinea kan een ontwerp worden gekozen, zo kan een alinea een afbeelding links of rechts van tekst bevatten of een titel die bijvoorbeeld standaard in een andere kleur en vet wordt weergegeven.

Gordon dam, Tasmanië


Uw huisstijl automatisch doorgevoerd over uw hele website.

Tijdens de ontwerp fase van uw website wordt de huisstijl van uw bedrijf of vereniging verwerkt in de nieuw te maken website. Uw logo wordt verwerkt in het ontwerp van de website en de kleuren van de tekstuele inhoud worden aangepast naar uw eigen huisstijl.

Iedere alinea of tabel die later door u aan de website worden toegevoegd zullen automatisch worden weergegeven in de vooraf vastgestelde kleuren van uw huisstijl. Iedere pagina van uw website zal dus hetzelfde uiterlijk krijgen wat de website erg rustig en gebruikersvriendelijk maakt voor de bezoekers van de website.


Meerdere soorten pagina's die u zelf kunt toevoegen aan de website

Om de aanblik van de website nog aantrekkelijker te maken heeft BDS-IT meerdere soorten pagina's ontwikkeld. Waarschijnlijk zal uw website voor een groot gedeelte uit standaard alinea's en/of foto's bestaan, maar ook de pagina's die afwijken van een standaard ontwerp heeft BDS-IT ontwikkeld.

Zo kunt u de keuze maken om een nieuws pagina aan uw website toe te voegen. Zodra u nieuws items toevoegd aan dit pagina ontwerp zal de datum dat het item is geschreven worden toegevoegd en is het mogelijk een een link naar een andere website of pagina toe te voegen onder het nieuws item.

Ook een photo gallerij kan worden toegevoegd aan uw website. Het enige wat u nog hoeft te toen is nieuwe foto albums maken in de gallerij en deze albums vullen met foto's.

Veel websites bevatten ook een pagina met informatie over andere websites. BDS-IT heeft een pagina ontworpen waarop u heel gemakkelijk links naar andere website kunt toevoegen. Per link kan er een begeleidende tekst en/of afbeelding of logo worden toegevoegd. Een voorbeeld van dit pagina ontwerp kunt u zien op de Portfolio pagina van deze website.


Een voorbeeld is de beste uitleg

Er kunnen nog 100 alinea's met tekst worden geschreven om uit te leggen hoe makkelijk het nieuwe systeem werkt, maar het is vele malen makkelijker om één keer vrijblijvend met BDS-IT af te spreken zodat we een presentatie kunnen geven van alle op deze pagina uitgelegde functionaliteiten.
U bent dan ook van harte uitgenodigd om de contact pagina te bezoeken en om meer informatie te vragen.
In een persoonlijk gesprek/presentatie kunt u zelf bepalen of het systeem echt zo makkelijk is.