Welkom op de website van BDS-IT

BDS-IT maakt overzichtelijke internet pagina's naar de wensen van de klant of geheel volgens eigen ontwerp. Deze internet pagina's bieden de klanten binnen uw markt overzichtelijke informatie over uw bedrijf en de daarbij behorende werkzaamheden..


Wat u ziet is wat u krijgt

BDS-IT heeft een systeem ontwikkeld wat u de mogelijkheid geeft om via uw website alle tekstuele inhoud en foto's zelf aan te passen. Het verschil met andere bedrijven of programma's die een soortgelijke functionaliteit bieden zorgt BDS-IT ervoor dat de aanblik van de website vrijwel geheel gelijk blijft tijdens het aanpassen van de tekst. Alle tekst en afbeeldingen staan vrijwel exact op dezelfde plaats wanneer u de tekst aanpast.
Dit maakt het mogelijk om sneller uw website aan te passen en direct het gewenste resultaat te bereiken.


BDS-IT is een jong bedrijf die de ideale website voor uw bedrijf of vereniging kan verzorgen.
In onze portfolio staat een selectie van websites van klanten van BDS-IT. Deze websites kunnen direct worden geopend en bekeken door op de website naam of de afbeelding van de website te klikken.
Klik hier om de portfolio van BDS-IT te openen.


Snel en vrijblijvend een passend ontwerp

Door het systeem wat BDS-IT heeft ontwikkeld kan er in zeer korte tijd een vrijblijvend ontwerp worden gemaakt voor uw nieuw te bouwen website.
Dit ontwerp wordt aangeboden via www.bds-it.nl en is beveiligd met een gebruikersnaam en wachtwoord zodat u de enige bent die dit ontwerp van de website kan bekijken en testen.

Voorafgaand aan dit ontwerp kan een vrijblijvend gesprek plaatsvinden waarin de wensen voor uw website worden besproken welke voor zover mogelijk direct kunnen worden verwerkt in het eerste ontwerp.


Het eerste ontwerp geeft u een goed idee van hoe de website eruit kan komen te zien en welke mogelijkheden u en uw klanten of bezoekers van de website tot hun beschikking hebben om alle inhoud van de website gemakkelijk te vinden.


Vul geheel zelfstandig de inhoud van uw website

De website is geheel operationeel zodra het eerste ontwerp klaar is. Het enige wat ontbreekt is de tekstuele inhoud en/of foto's en afbeeldingen. De tekst en afbeeldingen kunt u geheel zelfstandig op de website invoeren. Om uw website te vullen of aan te passen heeft u niets meer nodig dan een werkende Internet connectie, u kunt alles aanpassen via de website zelf waar u ook maar op Internet kunt.

Geen hoge kosten dus meer voor de aanschaf van ingewikkelde software om uw website aan te kunnen passen en het is niet meer nodig om voor iedere tekstuele wijziging de ontwerper van uw website in te schakelen.
U kunt alle inhoud zelf gemakkelijk aanpassen. Klik hier om meer te lezen over het web design van BDS-IT.